drs. Simone van Geel (psycholoog NIP) en drs. Mirjam van der Brug (orthopedagoog) zijn de grondleggers van training zumo en geven de trainingen.
   

Simone van Geel heeft in 2005 haar studie Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tevens heeft zij postdoctorale opleidingen en cursussen gevolgd in o.a. cognitieve gedragstherapie, angstproblematiek en mindfulness. Zij geeft o.a. groepstrainingen aan kinderen die gericht zijn op het vergroten van sociale vaardigheden en het verminderen van faalangst. Na ruim acht jaar werkervaring in jeugdzorg en eerstelijnszorg heeft Simone uitstekende kennis van – en gevoel voor de beleveniswereld en de behoeften van kinderen. Simone ziet dat door zumo kinderen op een speelse en luchtige manier in aanraking komen met mindfulness. Aandacht is het begin voor veel ontdekkingen binnen en buiten jezelf wat kan leiden tot meer begrip, rust en voldoening en positieve gedragsveranderingen.

 

Mirjam van der Brug is afgestudeerd orthopedagoge aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt zij met kinderen in zowel de eerste- als tweedelijns Geestelijke Gezondheidszorg en verzorgt geruime tijd diverse trainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Met veel enthousiasme geeft zij trainingen aan kinderen die gericht zijn op het vergroten van zelfvertrouwen en het verminderen van faalangst. zumo ziet zij dan ook als een hedendaagse en vooral speelse manier om kinderen effectief te ondersteunen.

 

 
© zumotraining.nl